Ik ben trots op mijn producten van Hypogeen en Akileine Sports

Hypogeen is een bijzondere huidverzorgingslijn die speciaal ontwikkeld is voor de zeer gevoelige en droge huid. De ingrediënten in Hypogeen producten dragen bij aan een gezonde, zachte en soepele huid. Hypogeen heeft een hoog gehalte aan verzorgende componenten. Enkele onderscheidende kenmerken; vrij van parfum, kleurstoffen en geurende grondstoffen, vrij van paraffineolie en vaseline. 

Alle gebruikte grondstoffen hebben een farmaceutische kwaliteit met een pH neutrale 5,5 waarde. Er moet maar een minimaal aan product gebruikt worden voor een goede werking. Hypogeen bevat hoge concentraties huideigen en huidverwante stoffen zoals Triglyceriden, Lecithine en Urea, die bijdragen aan de  natuurlijke  vet-vochtbalans.

Alle producten zijn dermatologisch goedgekeurd, hypoallergeen en worden continue gevolgd door externe deskundigen. Hypogeen is niet getest op dieren en bekroond in Duitsland met de  Derma Award voor kwaliteit en samenstelling.

Wandelwol 

Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een melange van  100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

 

Prijslijst

Wandelwol

€ 6,95


Anti-druk product, 100% wol 10 gram € 6,95 20 gram € 9,95 40 gram € 18,95

Hypogeen voet/been creme 50 ml

€ 5,25


Intensief verzorgende creme, hydrateerd, uitermate geschikt voor extreem droge en gevoelige huid van voeten en onderbenen. Ook aanbevolen voor diabetici. Bevat papaya en urea.

Hypogeen voet/been creme 300 ml

€ 16,95
Hypogeen kruidenboost 75 ml

€ 7,25


Krachtige mix van etherische olien, ontspannend, hydraterend, deodoriserend en zeer geschikt voor gevoelige en koude vermoeide voeten. Verzachten en minderen jeuk. Bevat urea. Dagelijks te gebruiken.

Hypogeen voet intensiefbad 100 ml

€ 9,95


De zachte cremige licht schuimende voetintensiefbad bevat een hoog percentage verzorgende bestanddelen voor een optimale voetverzorging. 1x per week te gebruiken. 10 ml per bad nodig

Hypogeen M-Cose 100 ml

€ 10,95


Voor het behoud van gezonde nagels & huid. Bevat speciale honing en Tea Tree olie. 1x per dag 1 druppel op/onder nagel en z.n. huid van de voet. Wordt aanbevolen bij kalknagels in combi met Miel-Cose.

Hypogeen Miel-Cose 30 ml

€ 12,75


Ondersteund het herstellend vermogen van de huid. Speciale honing met hoog enzymgehalte, gezuiverde lanoline en aloe vera.. Optimaal resultaat van M-Cose in combinatie met Miel-Cose bij kalknagels.

Hypogeen Bodylotion 300 ml

€ 12,00


Lichte olie/water emulsie die zich makkelijk laat spreiden over de huid.Vit E, lecithine en hoog percentage triglyceriden voeden de huid intensief. Ideaal voor personen na een bestralings behandeling.

Hypogeen Handcreme 50 ml

€ 5,25


Voor een intensieve voeding en verzorging van extreem droge en zeer gevoelige huid van de handen.Werkt verzachtend bij droge, ruwe, schilferige huid en bij kloven in de handen.

Voetcare, behandeling tegen zweetvoeten

€ 11,05


Stopt reuk, transpiratie en haalt geur uit de schoenen. Binnen 5 - 8 dagen droge en reukloze voeten. Ideaal in combinatie met Gewhol med.antitranspiratie creme.

Gewhol, med.antitranspirantie creme

€ 3,95


Pakt oorzaak van zweetvoeten aan, beschermt tegen bacterien en verzorgt de huid van de voeten. Aanbevolen is een combinatie met Voetcare te gebruiken.

Akileine Sports TANO 100 ml

€ 6,95


Huidlooiende lotion ter voorbereiding van voeten op lange afstanden. De raad van professionals: De laatste week van de voorbereiding, TANO ’s morgens aanbrengen en NOK ’s avonds voor het beste resultaat. Gekozen door de Medische Commissie van het Franse Nationaal Olympisch Comité voor BEIJING

Akileine Sports NOK

€ 10,99


Versterkt en beschermt de huid tegen wrijvingen door contact met sportuitrusting (kleding of schoeisel) of huid tegen huid zoals o.a. oksels, liesplooien, bilnaad van fietsers, tepels. Het plantaardig extract galamboter voorziet de huid van natuurlijke stoffen die zorgen voor een optimale elasticiteit en hydratatie en vermindert het gevaar van huidproblemen. De huid is beter bestand tegen schuren, schrale plekken, verhitting en blaarvorming op de voeten.

Akileine Sports COLD 75 ml

€ 10,99


beschermende crème ter voorkoming van wintertenen en bevriezing.

UV- OZON Schoenreiniger/ droger Clean en Green

€ 69,95


Het ultraviolette licht + de ozon in deze revolutionaire schoen-sterilisator doodt 99,9% het DNA van alle bacteriën, schimmels, virusssen en sporen in schoenen. Iedere schoen zit boordevol bacteriën, virussen en schimmels, die klachten zoals voetschimmel, schimmelnagels, wratten etc. veroorzaken. Door regelmatig gebruik te maken van de Clean & Green UV-ozon schoensterilisator draagt u voortaan niet alleen schone kleding maar ook echt schone schoenen. Bovendien zit er in de UV-ozon schoensterilisator een warmte-element, dat na het sterilisatie-proces (10 minuten) automatisch start. Ideaal voor vochtige en niet prettig ruikende sportschoenen! De ozon die door de UV-lampen gecreëerd wordt ruikt niet of nauwelijks en is niet schadelijk voor uw gezondheid. Het is beter om niet rechtstreeks in de UV-lampen te kijken. De Clean & Green UV-ozon schoensterilisator bestaat uit 2 stuks, 1 stuks voor iedere schoen. Ook handig om de set zo mee te nemen op reis (wintersport). Omdat het product zichzelf steriliseert, kan het door meerdere personen (gezin of klanten) na elkaar gebruikt worden zonder reiniging tussendoor. De UV-lampen in de UV-ozon schoensterilisator zijn goed voor 8000 uren en hoeven derhalve niet vervangen te worden. Gebruik het product met zorg ter voorkoming van het breken der lampen. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. • Met UV en ozon. • Doodt bacteriën en schimmels en voorkomt en elimineert derhalve voetschimmel • Testrapport beschikbaar.

Podotech vochtinbrengende sokken

€ 26,35


Vochtinbrengende gelsokken draag je 20 minuten per dag. De minerale olien die vrijkomen voeden gebarsten hielen de droge huid van de voeten.

Cadeaubonnen of geschenken


Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar naar bedrag van uw keuze. Tevens is het mogelijk bovenstaande artikelen als geschenk in te laten pakken of een voetverzorgingsset samen te stellen.